Hvis du gerne vil overnatte på Roskilde Festival, har du forskellige muligheder for at gøre det.

Overordnet set, er campingområderne inddelt i fire forskellige kategorier:
- Almindelig camping, hvor alle med en partoutbillet frit kan gå ind og finde en plads til deres telt.
- Special Camping, som du kan købe adgang til via vores webshop
- Community Camping, som du skal ansøge om en plads i via vores hjemmeside.
   OBS: Det er ikke længere muligt at ansøge om Community Camping
- Volunteer Camping, som du skal være frivillig for at ansøge om en plads i. Du kan læse mere om at være frivillig her.

Her kan du se en oversigt over, hvor de forskellige områder er placeret

Læs hele artiklen

Special Camping er et tilkøb, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig. Du skal stadig have en billet til Roskilde Festival for at komme ind på festivalen. Special Camping-salget foregår fra vores shop.


Caravan Camping
Caravan Camping er et område til dig, der vil bo i en campingvogn eller autocamper. Området er inddelt i Caravan North og Caravan South.

Området har bade- og toiletfaciliteter, rindende vand, samt plads til opstilling af fortelt. Det er ikke tilladt at sætte sit eget telt op i området.

Læs mere om Caravan Camping


Get A Place
Get A Place er et special camping-område, hvor du kan reservere 50- eller 100 m2 plads til din lejr. Man skal selv medbringe og slå eget telt op.

Arealet er reserveret frem til søndag 30. juni kl. 16.00. Herefter bliver campingområdet åbnet for resten af festivaldeltagerne, som kan benytte sig af de ubrugte områder.

Læs mere om Get A Place 


Get A Silent Spot
Get A Silent Spot er til jer, der ønsker at bo i et område, hvor vi hjælper hinanden med at holde det pænt og rent, og hvor der ikke er støjende fester eller konstant høj musik. 
Arealet er reserveret frem til søndag 30. juni kl. 16.00. Herefter bliver campingområdet åbnet for resten af festivaldeltagerne, som kan benytte sig af de ubrugte områder.

Læs mere om Get A Silent Spot


MC Camping
Hvis du vil have din kværn med på festivalen, har vi et særligt område til dig i Caravan Camping-området. Dette område er både til overnatning og parkering og har bad (mod betaling), toiletfaciliteter og plads til opstilling af telte.

Læs mere om MC Camping


Rent Your Tent
Med Rent Your Tent får du stillet et rengjort, genbrugt telt til rådighed. Dit telt står klar ved ankomst og må ikke tages med hjem. Vi sørger for at slå teltet ned og gøre det rent, så vi kan genanvende det de næste mange år.  

Det er den perfekte løsning, hvis du vil have campingstemning uden besværet med at medbringe og lede efter et sted at slå dit telt op.

Læs mere om Rent Your Tent


Sleep-in Buses
Sleep-In Buses er til dig, der foretrækker at ankomme i en bus, man kan sove i. Området ligger i Caravan South og har toiletfaciliteter, rindende vand og plads til telte.

Læs mere om Sleep-In Buses


Tenthouse
Tenthouse er til dig, der vil have lidt mere end bare et telt. Som navnet antyder, er Tenthouse en perfekt blanding af et telt og et hus.

Læs mere om Tenthouse

 

Special Camping-områderne er åbne for alle - hvorfor?

Vi har vurderet, at der ikke er behov for at udelukke nogen fra campingområder, og ønsker derfor ikke at bruge ressourcer på at opretholde adgangskontrol. Vi ønsker også en festivalplads, der styrker og engagerer fællesskaber, og som ikke er opdelt i indhegnede områder.

Læs hele artiklen

Community Camping er fællesbetegnelsen for de områder, hvor du skriver dig op til noget ekstra. Hvis du føler et særligt ansvar for fællesskabet og gerne vil give noget igen (og få noget igen), så er det her lige noget for dig. Du ansøger om at bo i Community Camping, og du finder ansøgningsformularerne til de respektive områder i linksene nedenunder.


Clean Out Loud

Clean Out Loud ligger i East og udspringer af et samarbejde mellem Roskilde Festival og Vallekilde Højskole. 

Deltagerne, der sover i Clean Out Loud, går forrest i kampen for at reducere de enorme mængder skrald på festivalpladsen. Projektet fokuserer på at gøre Roskilde Festival til et renere og grønnere sted at være, uden at gå på kompromis med festen!

Læs mere om Clean Out Loud


Common Ground

Common Ground tager højskoleånden med på festival og skaber det gode fællesskab, hvor vi kan møde hinanden både i hverdagen og i festen.

Roskilde Festival Højskole er værter for Common Ground. Common Ground er placeret i område F, helt centralt mellem Dream City og Central Park.  

Læs mere om Common Ground. 


Dream City

Dream City ligger i East og er kendetegnet ved at være skabt i stærkt samspil mellem dem, der bor her.

I Dream City finder du primært camps, som bygger deres lejre af større konstruktioner, men der er også enkelte event camps.

Læs mere om Dream City


Leave No Trace

Leave No Trace ligger East og kombinerer den kendte festivalstemning med en mere bæredygtig festivalkultur.

Området er for dig, der gerne vil have et brag af en fest i et mindre community-baseret område, hvor vi sammen udforsker, hvordan man kan mindske sit klimaaftryk på festivalen.

Læs mere om Leave No Trace 


Roskilde Road Trip

Roskilde Road Trip er for alle, der rejser fra udlandet til Roskilde Festival og ønsker en festivaloplevelse med mere fokus på fællesskabet. Om du rejser alene eller med en større gruppe, får du muligheden for at danne et fællesskab på tværs af grænser.

Læs om Roskilde Road Trip


Settle'n Share

Settle'n Share ligger i South, og her handler det om at dele med sine omgivelser og altid hjælpe hinanden, f.eks. ved at holde campingområdet rent under hele festivalen.

Læs mere om Settle’n Share

Læs hele artiklen

I Rent Your Tent, Tenthouse, Get A Place og Get A Silent Spot har du på forhånd fået tildelt et specifikt område eller telt.

Hvis produkterne er købt i én ordre, forsøger vi at placere produkterne sammen.

Hvis produkterne er købt i flere ordrer, har du haft muligheden for at udfylde vores Camp Together-formular.
Deadline for udfyldelse af formularen var d. 31. maj, og det er derfor ikke længere muligt at søge om at blive placeret sammen med andre ordrenumre.

I Caravan Camping og Sleep-In Buses er det campingværterne, der håndterer placeringen. Selv hvis du ankommer samtidig med to caravans, kan vi ikke garantere, at de kan placeres ved siden af hinanden. Dog vil værterne på området gøre deres bedste for at hjælpe.

Læs hele artiklen

Som sælger:
Vi beder om, at du selv finder en køber til dit produkt. Derefter henvender du dig på info@roskilde-festival.dk, og så kan vi hjælpe med at overdrage produktet til din køber. 

Har du ikke mulighed for at finde en køber selv, kan du kontakte os på mail, og vi vil række ud til ventelisten for at finde en køber. Dette vil ske i puljer, og vi kan ikke love, om eller hvornår vi finder en køber.

OBS: Vær opmærksom på, at der er deadline for videresalg af Special Camping-produkter d. 14. juni. Herefter er det ikke længere muligt at videresælge sine Special Camping-produkter.

 

Som køber: 
Hvis du skal købe et videresolgt Special Camping-produkt af en person, du ikke kender, anbefaler vi, at du og sælger kontakter os på info@roskilde-festival.dk for at få os til at håndtere videresalget, så du undgår at risikere at modtage ugyldige produkter.
Vi oplever desværre at nogle bliver snydt, når de forsøger at købe Special Camping-produkter af privatpersoner. Derfor anbefaler vi ikke, at man køber videresolgte Special Camping-produkter af privatpersoner, man ikke kender og stoler på udenom os.
Vi har desværre også modtaget henvendelser fra folk, der er blevet snydt, fordi sælger har udgivet sig for at repræsentere Roskilde Festival. Som en tommelfingerregel bør du derfor være opmærksom på, at vi som udgangspunkt udelukkende sender mails fra adresser, der slutter på @roskilde-festival.dk. 
Er du i tvivl om, hvorvidt en sælger prøver at snyde dig i forbindelse med videresalg af Special Camping-produkt, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@roskilde-festival.dk.  

 

Vær opmærksom på, at vi også håndterer den økonomiske transaktion i forbindelse med videresalget, og at køber derfor ikke skal overføre penge til sælger direkte.

 

Bemærk, at det ikke er muligt at videresælge andre køb fra vores webshop end Special Camping-produkter.
Festivalbilletter kan videresælges og overdrages via Ticketmaster.

Læs hele artiklen

Det er kun muligt at overdrage dit Special Camping-køb eller dele af købet til en ven ved at videresælge det til vennen.

Hvis du er interesseret i at overdrage dit køb til en ven, skal du sende os en mail på info@roskilde-festival.dk, så vi kan håndtere videresalgsprocessen.


Bemærk, at der er deadline for videresalg af Special Camping-produkter fredag d. 14. juni. 


Bemærk, at det ikke er muligt at videresælge andre køb fra vores webshop end Special Camping-produkter.
Festivalbilletter kan videresælges og overdrages via Ticketmaster.

Læs hele artiklen

Kan andre køre min campingvogn ind på pladsen, selvom de ikke skal på festival (f.eks. forældre)? 
Ja, hvis du har en billet til Caravan Camping, kan du køre ind og stille en caravan. Derefter skal området forlades, og du kan ikke komme ind igen, medmindre du har billet til festivalen.  

Må jeg slå et telt op ved min Caravan?
Der må gerne sættes et fortelt op ved Caravan, hvor I kan sove. Almindelige telte er ikke tilladt ved Caravans.

Kan man sikre sig at få en plads ved siden af sine venner, som også skal bo i Caravan Camping?
Caravan Camping-området fyldes efter et opfyldningsprincip. Der er mange regler om sikkerhed på området, og derfor kan vi ikke love, at man kan få plads ved siden af hinanden. Hvis I sørger for at ankomme samtidig, vil campingværterne på området forsøge at hjælpe. 

Hvilke faciliteter er der på Caravan Camping.området?

  • Der er adgang til bad og toilet. 
  • Man kan ikke tømme spildevands-tanken fra sin caravan.
  • Man kan ikke få strøm til sin enhed. 

Må jeg have en generator med mig? Og hvad gør jeg, hvis jeg løber tør for strøm?
Nej. Af sikkerhedsmæssige årsager må man ikke medbringe en generator til sin caravan. 

Hvis man kun bruger lys og små elektroniske genstande, burde elektriciteten ikke løbe hurtigt ud.

Du kan medbringe ekstra batterier, solar-opladere, camping lys på batteri mm. Festivalen har også løsningsmuligheder, hvis man skal oplade f.eks. telefon eller batteri til højtaler.

Hvor mange produkter kan jeg købe per ordre?
10 stk.

Læs hele artiklen

Har man et reserveret område i Get A Silent Spot, når man har købt en billet?
Har du bestilt Get A Silent Spot, vil du senest en uge inden festivalen modtage en mail med den placering på området, du er blevet tildelt.

Vi sørger for at placere alle produkter sammen, hvis de er købt på samme ordre. Hvis I ønsker at bo sammen, men ikke har købt sammen, kan I udfylde vores Camp Together-formular senest 31. maj. 

Get a Silent Spot-området er reserveret til billetkøbere i 24 timer, fra når vi åbner festivalen den 29. juni klokken 16.00. Derefter åbnes området for alle, og der kan slås telte op på uudnyttede arealer. 

Hvor stort er det område, der er reserveret til mig? 
Du får tildelt plads i et campingfelt, hvor der er plads til ca. 165 mennesker. Du kan frit lægge dig inden for campingfeltet. 

Hvad gælder billetten for? Skal man have én pr. person?
1 billet = 1 person.

Der er plads til alle, der har købt en billet.

Hvor mange produkter kan jeg købe per ordre? 
For Get A Silent-spot er det maksimale antal 10 stk.

Læs hele artiklen

Hvad er størrelsen på MC Camping-området?
MC Camping bliver et område placeret i Caravan North-området og er tilpasset det antal MC-gæster, vi forventer at modtage.

Kan alle komme ind på området med en almindelig billet?
Ja, alle har adgang til området. Dog kan kun dem med en Caravan Camping-billet opstille campingudstyr på området.

Hvor mange personer kan være på en motorcykel? Gælder det for de to, der kan sidde på den, eller tre, hvis man har en sidevogn? Og skal alle have en MC Camping-billet, eller er det kun føreren af motorcyklen, der skal have en MC Camping-billet?
Det er kun føreren af motorcyklen, der skal have en speciel MC Camping-billet. Alle passagerer skal kunne fremvise en gyldig billet til Roskilde Festival.

Hvor mange produkter kan jeg købe per ordre?
For MC Camping er det maksimale antal 10 stk.

Læs hele artiklen

Hvad skal jeg gøre, hvis teltet går i stykker?
Hvis teltet går i stykker, skal du kontakte værterne på området. Vi vil enten reparere det eller sætte et nyt op, hvis det er ubeboeligt.

Er teltene et- eller tolags?
Det er et-lagstelte.

Hvor mange produkter kan jeg købe per ordre?
For Rent Your Tent er det maksimale antal 10 stk.

Læs hele artiklen

Hvorfor er der depositum på nogle af Special Camping-produkterne?
Der er depositum på Tenthouse og Rent Your Tent samt på de to Special Camping-bundles Get A Place – Shady Pack (som inkluderer leje af pavilion) samt Get A Silent Spot – Easy Pack (som inkluderer leje af telt). 

Telt og pavillon, der indgår i bundles, skal afhentes i boderne for udlejet udstyr og leveres tilbage for at få tilbagebetalt depositum.

Depositummet er indført som et incitament til at løse dette på vej mod en mere bæredygtig festival, hvor vi sikrer størst mulig genanvendelse og ansvar for det campingudstyr, man har benyttet under festivalen. Ikke-tilbagebetalte depositummer bruges til de omkostninger, som vi har i forbindelse med oprydning.

 

Hvordan får jeg tilbagebetalt mit depositum?

Rent Your Tent: Tøm dit telt, pak det sammen, og besøg receptionen. Her kan du få dit depositum refunderet.

Tenthouse: Ryd op omkring dit Tenthouse. Gå derefter til receptionen for at få dit depositum tilbage.

 

Hvis jeg sælger mit Special Camping-produkt videre, vil mit depositum så blive refunderet?

Depositummet betales sammen med dit produkt, når du fuldfører din ordre. Du vil få dit depositum tilbage, hvis du sælger dit produkt videre gennem Roskilde Festival.

 

Skal den, der køber produktet, være den samme person, der får depositummet tilbage?

Depositummet refunderes som en tilbagebetaling på den originale købsordre til det betalingskort, der blev brugt til købet. Det er derfor IKKE muligt at "videresælge/overføre" et depositum til andre.

Læs hele artiklen

Der er 14 dages fortrydelsesret på de campingprodukter, du køber i vores shop. De 14 dage starter den dag, du har afgivet bestillingen i shoppen. Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, skal du sende os en mail på info@roskilde-festival.dk med info om din billet. 

Læs hele artiklen