Dit armbånd er personligt og må ikke overdrages til andre, selvom det er påsat på en måde, der gør det muligt. Armbåndet må heller ikke modificeres, klippes, syes eller på anden måde ændres.

Overdragede armbånd eller armbånd der er modificerede er ikke gyldige adgangstegn.

Læs hele artiklen

Hvad koster Smart Ticket?
Billetten koster det samme som en almindelig partoutbillet (2.520 kroner + gebyr), men betalingen er fordelt på fem rater af 315 kroner samt et tilmeldingsgebyr. Den første rate trækkes fra dit betalingskort ved din tilmelding. Du betaler ikke ekstra, og der er ingen skjulte gebyrer. Et engangsgebyr vil blive opkrævet i forbindelse med din tilmelding, men derudover er der ingen ekstra gebyrer inkluderet i købet af din Smart Ticket.

Du kan læse mere og bestille din Smart Ticket til Roskilde Festival 2025 her.

Hvornår slutter salget af Smart Ticket?
Salget af Smart Ticket åbner d. 29. juni og lukker igen d. 12. juli kl. 23:59. For at kunne benytte sig af Smart Ticket skal du derfor tilmelde dig inden den dato, medmindre vi har solgt alle billetter inden da.

Modtager jeg min billet med det samme?
Du har reserveret en billet til Roskilde Festival 2025, så snart du har tilmeldt dig Smart Ticket. Efter din sidste betaling er trukket fra dit betalingskort, vil Ticketmaster sende dig din billet. Du vil modtage billetten i løbet af april 2025.

Hvor gammel skal jeg være for at tilmelde mig Smart Ticket?
Du skal være mindst 18 år for at kunne tilmelde dig Smart Ticket. Hvis du er under 18 år, skal en person, som er ældre end 18 år tilmelde sig for dig.

Hvorfor er billetgebyret på en Smart Ticket end på en almindelig partoutbillet?
Billetprisen er den samme, uanset om du betaler beløbet á otte omgange med din Smart Ticket, eller du betaler det fulde beløb med det samme. Smart Ticket har højere billetgebyrer, da der er større omkostninger forbundet med salg af denne type billet sammenlignet med en almindelig partoutbillet. Det skyldes blandt andet de forskellige betalingsplaner, påmindelser om manglende betalinger og tilbagemeldinger efter refundering af en Smart Ticket. Billetgebyret skal kun betales ved din tilmelding og IKKE ved hver af de otte opkrævninger.

Er alle betalinger automatiserede?
Ja. Så snart du har tilmeldt dig Smart Ticket, kan du læne dig tilbage og glæde dig til Roskilde Festival 2025. Alle rater betales automatisk, og de trækkes på dit betalingskort den første dag i måneden fra og med 1. september og til og med 1. april 2024. Det er dit ansvar at administrere din betalingsplan og sørge for, at dine betalingsoplysninger er opdaterede.

Kan jeg købe mere end én Smart Ticket på samme tid?
Desværre ikke. Hvis du ønsker at købe mere end én billet, skal du købe billetterne ad to eller flere omgange. Hvis du ønsker at annullere dine billetter, skal du også gøre det af to eller flere omgange med hvert sit subscription ID.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit betalingskort?
Hvis vi er ude af stand til at trække betalingen fra dit betalingskort (f.eks. hvis dit betalingskort er blevet væk, stjålet eller udløbet) vil du modtage en e-mail med et link til at forny dine betalingsinformationer, efter betalingen bliver afvist. Hvis ikke du fornyer dine betalingsoplysninger inden tre dage, vil din Smart Ticket blive annulleret, og du vil blive fuldt refunderet (ekskl. tilmeldingsgebyret) inden for 30 dage

Modtager jeg min billet med det samme?
Du har reserveret en billet til Roskilde Festival 2025, så snart du har tilmeldt dig Smart Ticket. Efter din sidste betaling er trukket fra dit betalingskort, vil Ticketmaster sende dig din billet. Du vil modtage billetten i løbet af april 2025.

Hvordan kan jeg følge med i mine betalinger?
Så snart du er tilmeldt Smart Ticket, kan du bruge din e-mail og subscription ID til at logge ind på ”Min profil”. Her kan du følge dine betalinger, opdatere dine betalingsoplysninger eller annullere din billet. Dine log-in oplysninger er fortrolige, og du må ikke videregive dem til andre. Udover dit navn, fremgår der ingen personlige oplysninger under ”Min profil”.

Hvordan annullerer jeg min Smart Ticket?
Du kan til enhver tid annullere din Smart Ticket inden 31. marts 2025 ved at logge ind på ”Min profil” og klikke på ”annuller Smart Ticket”. Det fulde beløb for din Smart Ticket vil efterfølgende blive refunderet til dit betalingskort inden for 30 dage. Det er ikke muligt at få refunderet tilmeldingsgebyret.

Er Ticketmasters Fan Garanti tilgængelig med Smart Ticket?
Nej, men du kan annullere din billet til hver en tid inden 31. marts 2025 ved at logge ind på ”Min profil” og klikke på ”annuller Smart Ticket”. Dine betalinger vil blive refunderet inden for 30 dage. Det er ikke muligt at få refunderet tilmeldingsgebyret.

Er der et navn på billetten?
Ja, men navnet på billetten begrænser ikke andre i at bruge billetten. Så du behøver ikke bekymre dig, hvis en ven køber en billet til dig eller du modtager den i gave.

Er Ticket Transfer tilgængelig med Smart Tickets?
Ja. Efter din sidste betaling er trukket fra dit betalingskort, og du har modtaget din billet fra Ticketmaster, kan du benytte Ticket Transfer.

Er Ticketmaster Resale tilgængelig for Smart Ticket?
Ja. Efter din sidste betaling er blevet trukket fra dit betalingskort, og du har modtaget din billet fra Ticketmaster, kan du benytte Ticketmaster Resale.

Læs hele artiklen

En partoutbillet koster 2.400 kroner (plus gebyr) og giver dig adgang til alle otte dage og camping og ikke mindst alle koncerterne, campingfesterne og fællesskaberne.

En endagsbillet koster 1.200 kroner (plus gebyr). En endagsbillet er gyldig fra kl. 8 om morgenen den pågældende dag indtil kl. 8 om morgenen dagen efter.

Med Smart Ticket betaler du for din partoutbillet i fem rater á 480 kroner. Deadline for køb af Smart Tickets var i efteråret 2023.

Med Making A Change køber du en partoutbillet og støtter samtidig Ungdommens Røde Kors' indsatser for unge i psykiatrien i Danmark med 200 kroner.

Find alle billettyper her.

Læs hele artiklen

Du kan købe billet gennem vores officielle salgssted Ticketmaster. Vi fraråder på det kraftigste billetkøb via uofficielle platforme og kanaler.

Læs hele artiklen

Vi sælger et begrænset antal børnebilletter til Roskilde Festival 2024. For at kunne købe en børnebillet skal barnet have følgeskab af en voksen billetindehaver, som barnet kender. Barnets sygesikringsbevis skal kunne fremvises.

Priserne på børnebilletter (10-14 år) er 1.200 kroner (plus gebyr) for en partoutbillet og 600 kroner (plus gebyr) for en endagsbillet. Børn under 10 år har gratis adgang, hvis de følges med en af barnet bekendt voksen med gyldigt armbånd. Unge over 15 år betaler almindelig billetpris.

Du kan købe børnebilletter her

Du kan også købe børnebilletter ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt forinden.

Bemærk at Roskilde Festival er tilrettelagt for voksne. Når børn under 10 og børn fra 10 til 14 deltager henholdsvis gratis og på en børnebillet, skal deltagelsen foregå i følgeskab med en af barnet bekendt voksen over 18 år.

Bemærk at det i Danmark er ulovligt at servere alkohol til alle under 18 år på barer og restauranter. Supermarkeder må sælge alkohol (hvor alkoholprocenten er under 16,5) til unge, der fyldt 16 år.

Læs hele artiklen

For at imødegå stigende problemer med ulovligt billetsalg og ulovligt videresalg af billetter sælger vi udelukkende digitale billetter til Roskilde Festival 2024. Det betyder, at din billet er 100% digital og knyttet til din Ticketmaster-profil.

Du har derfor udelukkende adgang med de digitalt vandmærkede billetter. Trykte billetter eller skærmbilleder af billetter giver dig ikke adgang.

Hvis du har billetter til flere personer på din konto, skal I derfor ankomme samtidig. Ved indgangen scanner vi alle billetter samtidigt fra din telefon. Er det ikke muligt at ankomme samtidigt, kan du overføre billetter til andre via Ticket Transfer på din profil på ticketmaster.dk.

Læs hele artiklen

Making a Change-billetten er en partoutbillet plus en særlig donation på 200 kroner. Når du køber denne billettype, støtter du Ungdommens Røde Kors’ forebyggende og sociale indsatser for unge i psykiatrien i Danmark.

Efter festivalen sender vi dig en mail med flere oplysninger om de Ungdommens Røde Kors-aktiviteter, du støtter med dit billetkøb. Din donation på 200 kroner er fradragsberettiget hos SKAT.

Læs hele artiklen

Hvis du ønsker at sælge en billet til Roskilde Festival 2024, kan du sælge den direkte fra din profil på Ticketmaster.dk med Ticket Resale.

Du kan læse mere om Ticket Resale her: https://www.ticketmaster.dk/feature/resale/?language=da-dk
Du vil få dine penge retur, såfremt Ticketmaster finder en køber til din billet.

Læs hele artiklen

Med Ticket Transfer kan du før festivalen sende billetter til dine venner via din Ticketmaster-profil til deres profil.

Du kan læse mere om Ticket Transfer her: https://help.ticketmaster.dk/hc/da/articles/360009456858-Information-om-Ticket-Transfer

Læs hele artiklen