Du kan danne dig et overblik over festivalpladsen i vores oversigtskort.

 

Du finder kortet som PDF-fil her. 

 

Der ligger desuden en interaktiv version af kortet i Roskilde Festival-appen, hvor du kan filtrere i, hvilke faciliteter, der fremhæves, så du nemt kan få et overblik over lige præcis de services, der er relevante for dig. 

Læs hele artiklen

Roskilde Festival har sit eget apotek, som du finder i Central Park.

 

Åbningstider

Lørdag 29. juni: kl. 16-22

Søndag 30. juni til lørdag 6. juli: kl. 10-22

Læs hele artiklen

Der er i alt seks steder på campingområdet, hvor man kan tage et bad.

Kolde brusebade er gratis og findes ved toiletøerne i C og L.

Varme bade koster 35 kr. og findes ved C og L samt ved G, H, P og Caravan Camping. De varme bade er åbne fra lørdag 29. juni til lørdag 6. juli fra kl. 08.00-22.00.

Der er også en badvogn med private båse, som ikke er kønsopdelt. Badet koster 35kr. og er åbent fra lørdag 29. juni til lørdag 6. juli kl. 08.00-22.00 og findes i J.

 

Læs hele artiklen

I samarbejde med Herbox vil vi placere dispensere ved 15 forskellige toiletteøer på pladsen, hvor festivaldeltagerne gratis kan få økologiske tamponer og bind. 

Dispenserne er udstyret med en mekanisk 45-sekunders tidsforsinkelse, der gør det muligt kun at tage et menstruationsprodukt ad gangen.


Om Herbox:

Herbox er en svensk ejet virksomhed, der er sat i verden for at skabe lige vilkår uanset krop. De producerer menstruationsprodukter og dispensere til produkterne. 

Alle Herbox menstruationsprodukter er lavet af økologisk bomuld og indeholder ingen kemikalier eller blegemidler. Et naturligt valg for at tage vare på både krop og miljø.

Læs hele artiklen

Hvis du finder hittegods, skal du indlevere det til Lost & Found i Central Park med det samme.

Lost & Found holder åbent døgnet rundt fra lørdag 29. juni kl. 10.00 til søndag 7. juli kl. 12.00.

 

Afhentning af hittegods

Du kan afhente hittegods i Lost & Found i Central Park indtil søndag 7. juli kl. 12.00.

Efter Roskilde Festival flytter Lost & Found til festivalens mødelokaler i kælderen på Havsteensvej 11, 4000 Roskilde. Lost & Found holder åbent mandag 8. juli og tirsdag 9. juli fra kl. 10.00 til kl. 18.00.

Onsdag 10. juli 2024 vil hittegods, der ikke er blevet afhentet, blive overleveret til Midt- og Vestsjællands Politis hittegodskontor i Roskilde, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. De kan kontaktes på telefon: +45 46 35 14 48.

Politiet bliver rigtig glade, hvis du venter en uge med at henvende dig.

Læs hele artiklen

Roskilde Festival er kontantløs. Det betyder, at du kun kan bruge betalingskort, når du betaler på festivalen. Vi accepterer alle almindelige betalingskort.

Læs hele artiklen

Uanset om det er den første eller tiende gang på Roskilde Festival, har vi alle behov for at trække os tilbage i ny og næ. Heldigvis er der områder, som er mere rolige end resten af festivalen.

Du kan f.eks. kigge forbi The Garden mellem Orange Scene og Avalon, hvor der er plads til at slappe af i skyggen fra de mange træer. Slå også et smut forbi det frodige The Yard i East City og områderne omkring Badesøren og Fiskesøen, hvor du kan tage en dukkert eller slappe af i græsset

Du kan finde de rolige steder på festivalkortet. Kig efter vores ’Calm Areas’, markeret med et mediterende menneske.

Det er helt normalt, hvis otte dage på festival virker overvældende. Hvis du fornemmer, at det bliver for meget, er der ingen skam i at tage en pause. Du kan altid vælge at tilbringe en eftermiddag eller en nat et andet sted for at få lidt fornyet energi.

Læs hele artiklen

Orange Together Soft Spots har til formål at øge trygheden på campingområdet ved at tilbyde faste steder, hvor man kan søge sparring og hjælp om svære emner. 

 

Soft Spots ligger tre steder, nemlig i Område L (Camping East), i Område B (Camping West) og på den indre festivalplads lige øst for Orange Scene.
De er åbent alle dage i tidsrummet 10:00-16:00 og er bemandet af uddannet personale. Du kan bl.a. komme forbi for at snakke om samtykke, sex, følelser, eller hvis du har oplevet noget ubehageligt og/eller grænseoverskridende, du har brug for at snakke om. 
Der vil også være aktiviteter i form af workshops og quiz om de samme temaer ved Soft Spots.

Ud over de faste Soft Spots popper der Soft Spot- cykler op på camping i First Days med aktiviteter omkring anti-racisme, køn, at være minoritet, samtykke og flirt.

Læs hele artiklen

I Central Park finder du vores Basic Supermarket. Her kan du købe dagligvarer og andre festivalfornødenheder:

  • Drikkevarer: Grøn Tuborg, vin, cider, sodavand, Kildevæld og energidrikke.
  • Mad: Salater, frugt, grønt, mejeriprodukter, morgenmadsprodukter, diverse kolonial, rugbrød, boller, kanelsnegle, pølsehorn, focaccia, chokoladescones, burger, croissant og hjemmelavet sandwich fra delikatessen.
  • Hygiejneartikler
  • Nonfood-artikler

Åbningstider

Lørdag d. 29. juni kl. 16-04
Søndag d. 30. juni til lørdag 6. juli kl. 07-04

Læs hele artiklen

Der er træk-og-slip-toiletter spredt over hele festivalpladsen, og der er håndvaske ved alle toiletter. Vi har forskellige urinaler til både siddende og stående brug på pladsen.
I samarbejde med Herbox placerer vi dispensere ved 15 forskellige toiletøer på pladsen, hvor du kan få gratis tamponer og bind.
De almindelige toiletter vises ikke på festivalkortet, men der vil være tydelig skiltning af dem på pladsen. Du kan få et overblik over, hvor der er handicaptoiletter på festivalkortet. 

 

Du kan sagtens opretholde dine baderutiner hjemmefra og føle dig frisk og ren under hele festivalen. Vi tilbyder både kolde og varme bade, samt fællesbade og kønsopdelte bade.
Du kan få et overblik over, hvor badene er placeret på festivalkortet.

Læs hele artiklen

Der er gratis wi-fi en række steder på festivalområdet – blandt andet i agoraer, bycentre, handelsområder og Volunteers' Village.

Læs hele artiklen