Vi kommer til at lægge endnu mere vægt på involvering og medbestemmelse. Det kan f.eks. være musikønsker, konkurrencer og afstemninger om design af fremtidens merchandise eller hvilke foreninger, der skal modtage festivalens overskud.   

 

Vi vil også udgive koncertoptagelser og eksklusive nyheder og guides, der dykker længere ned i programmet og andre store festivalnyheder. Medlemmerne modtager fortsat rabatter på koncerter og andre oplevelser året rundt, og adgang til forsalget på Special Camping-produkter samt mulighed for tidlig adgang til pit-armbånd.  

  

Læs hele artiklen

Orange Orbit er vores digitale fællesskab for alle der har passion for Roskilde Festival. Det er en mulighed for at komme tættere på Roskilde festival – ikke bare 8 dage, men hele året.   

Du bliver en del af Danmarks største nonprofit-festival og får indflydelse på, hvem vi skal støtte, hvordan din festival skal se ud, og hvem der næste år skal spille på festivalen. Genoplev dine største koncertoplevelser som eksklusivt indhold og få pre-access til Special Camping, pit-armbånd og good vibes med sneak peeks og events året rundt. Det hele samlet ét sted. 

For Orange Orbit er for alle. Og vi håber sådan, at du har lyst til at være med.  

Alt, det kræver, er en profil. Og den er gratis.

Læs hele artiklen

Du bliver en del af et særligt fællesskab
Du får mulighed for at dyrke din passion for festivalen og får enestående indsigt i skabelsen af den – fra programlæsningen til det filantropiske virke. 

 

Du får mulighed for engagement og indflydelse
Som medlem kan du f.eks. være med til at bestemme, hvem vi skal støtte, hvem der skal spille, og hvor vores festival skal hen i fremtiden. 

 

Du får adgang til særlige privilegier og treats
Et medlemskab åbner bl.a. for pre-access til billetter, pit-armbånd og særlige billetter. Og så kan du fordybe dig i særligt ’behind-the-scenes’ indhold om skabelsen af Danmarks største festival. 

 

Du kan læse mere om de konkrete fordele på roskilde-festival.dk/orange-orbit 

Læs hele artiklen

Det er gratis at være medlem af Orange Orbit.

Læs hele artiklen

Alle nuværende medlemmer modtager et tilbud om at forny deres medlemskab, når deres (hidtil etårige) medlemskab af Orange Orbit udløber. Fornyelsen er uden betaling, og ingen medlemmer vil blive opkrævet endnu et kontingent i forbindelse med overgangen til Orange Orbit 2.0  

Læs hele artiklen

Alle er velkomne. Orange Orbit er for alle, der elsker Roskilde Festival.

Læs hele artiklen

Du opretter en Orange Orbit-profil på Roskilde Festivals app. 

Har du tidligere haft en profil, har den ændret navn til Orange Orbit-profil.

Læs hele artiklen

Orange Orbit bliver fremover uden betaling, fordi vi drømmer om at involvere så mange som overhovedet muligt i festivalen året rundt – dvs. både gæster, frivillige, partnere og kunstnere.  
  
Vi arbejder på en større ændring i vores digitale tilstedeværelse i 2024, I den forbindelse har vi valgt at udvikle Orange Orbit til et festivalunivers, som bliver gratis for alle.  

 

Vi tror, at opgraderingen til Orange Orbit 2.0 vil give endnu flere festivalfans lyst til at engagere sig i et dynamisk fællesskab.

Læs hele artiklen