En partoutbillet koster 2.400 kroner (plus gebyr) og giver dig adgang til alle otte dage og camping og ikke mindst alle koncerterne, campingfesterne og fællesskaberne.

En endagsbillet koster 1.200 kroner (plus gebyr).

Med Smart Ticket betaler du for din partoutbillet i fem rater á 480 kroner. Læs mere om Smart Ticket her.

Med Making A Change køber du en partoutbillet og støtter samtidig Ungdommens Røde Kors' indsatser for unge i psykiatrien i Danmark med 200 kroner.

Find alle billettyper her.

Læs hele artiklen

Du kan købe billet gennem vores officielle salgssted Ticketmaster. Vi fraråder på det kraftigste billetkøb via uofficielle platforme og kanaler.

Læs hele artiklen

Making a Change-billetten er en partoutbillet plus en særlig donation på 200 kroner. Når du køber denne billettype, støtter du Ungdommens Røde Kors’ forebyggende og sociale indsatser for unge i psykiatrien i Danmark.

Efter festivalen sender vi dig en mail med flere oplysninger om de Ungdommens Røde Kors-aktiviteter, du støtter med dit billetkøb. Din donation på 200 kroner er fradragsberettiget hos SKAT.

Læs hele artiklen

For at imødegå stigende problemer med ulovligt billetsalg og ulovligt videresalg af billetter sælger vi udelukkende digitale billetter til Roskilde Festival 2024. Det betyder, at din billet er 100% digital og knyttet til din Ticketmaster-profil.

Du har derfor udelukkende adgang med de digitalt vandmærkede billetter. Trykte billetter eller skærmbilleder af billetter giver dig ikke adgang.

Hvis du har billetter til flere personer på din konto, skal I derfor ankomme samtidig. Ved indgangen scanner vi alle billetter samtidigt fra din telefon. Er det ikke muligt at ankomme samtidigt, kan du overføre billetter til andre via Ticket Transfer på din profil på ticketmaster.dk.

Læs hele artiklen

Med Ticket Transfer kan du før festivalen sende billetter til dine venner via din Ticketmaster-profil til deres profil.

Læs hele artiklen

Hvis du ønsker at sælge en billet til Roskilde Festival 2024, kan du sælge den direkte fra din profil på Ticketmaster.dk med Ticket Resale.

Læs hele artiklen

Vi sælger et begrænset antal børnebilletter til Roskilde Festival 2024. For at kunne købe en børnebillet skal barnet have følgeskab af en voksen billetindehaver, som barnet kender. Barnets sygesikringsbevis skal kunne fremvises.

Priserne på børnebilletter (10-14 år) er 1.200 kroner (plus gebyr) for en partoutbillet og 600 kroner (plus gebyr) for en endagsbillet. Børn under 10 år har gratis adgang, hvis de følges med en af barnet bekendt voksen med gyldigt armbånd. Unge over 15 år betaler almindelig billetpris.

Du kan købe børnebilletter her

Du kan også købe børnebilletter ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt forinden.

Bemærk at Roskilde Festival er tilrettelagt for voksne. Når børn under 10 og børn fra 10 til 14 deltager henholdsvis gratis og på en børnebillet, skal deltagelsen foregå i følgeskab med en af barnet bekendt voksen over 18 år.

Bemærk at det i Danmark er ulovligt at servere alkohol til alle under 18 år på barer og restauranter. Supermarkeder må sælge alkohol (hvor alkoholprocenten er under 16,5) til unge, der fyldt 16 år.

Læs hele artiklen